Ezek mi vagyunk

Ismerj meg minket

Vállalkozásokat támogatunk abban, hogy értékesebb megrendelőket érjenek el olcsóbban. Jobb szolgáltatásokat értékesítve olyan körökbe jussanak be, amikről eddig nem is álmodtak.

Ambiciózus vállalkozások márkaértékének növelésével foglalkozunk. Hazai vállalatok márkáit a nemzetközi márkák szintjére emeljük. Munkánk eredménye, hogy elhanyagolt arculat, esetleges kommunikáció és elnagyolt weboldal helyett – rendszerbe foglalt márkaélményt teremtünk. Mindezt a munkatársaidra rót plusz feladat nélkül.

A legjobb helyen jársz. Őszinte figyelemmel érdeklődünk az üzleted iránt.

A Designabc független, stratégiai márkaépítő specialista. Budapesti központunkban nap, mint nap intenzíven dolgozunk azon, hogy a márkád látható, megjegyezhető és inspiratív legyen.

Mi vagyunk a kiválasztott specialista, akik akkor jönnek képbe, amikor a nagy ötletekre vágysz, emellett szükséged van arra, hogy a megfelelő kezekbe legyen. Olyan csapatot szeretnél, amely ösztönöz Téged. Ugyanakkor azt is tudja, hogyan lehet sikeresen kezelni az összetett márka- vagy digitális projekteket több érdekelt féllel.

A legjobb helyen jársz. Őszinte figyelemmel érdeklődünk az üzleted iránt. Meg akarjuk érteni. Eggyé válni vele. Hogy a legjobbunkat nyújtsuk.

Kezdjünk bele a duplázásba most!

Ajánlatot kérek